Naschoolse Begeleiding

Momenteel zijn we druk bezig met het verbeteren en uitbreiden van deze webpagina.
We werken hard aan nieuwe functies, een frisse look en waardevolle inhoud.
Onze excuses voor het eventuele ongemak, en dank voor je geduld.
We kijken ernaar uit om binnenkort het eindresultaat te delen.

Naschoolse Begeleiding bij Plezier in Zorg: Samen Leren met Plezier
Wij beleven veel plezier en ontdekken nieuwe Benieuwd naar hoe naschoolse begeleiding er bij Plezier in Zorg uitziet? Het is een boeiend avontuur vol ontdekkingen en vreugde!.

Bij onze locatie Plezier in Zorg – Hilversum, hebben we ruimte voor zowel Dagbesteding leertraject (Dagbesteding in onderwijs setting) overdag als naschoolse begeleiding. Hier krijgen kinderen de kans om individueel of in kleine groepen te spelen, contact te maken met leeftijdsgenoten en te werken aan persoonlijke leerdoelen. Deze leerdoelen worden in samenspraak met de begeleiders, ouders en de kinderen zelf vastgesteld.

We streven ernaar om samen de passies, interesses en onontdekte talenten van de kinderen te verkennen. Onze aanpak draait niet om vooraf bepaalde doelen, maar om een gezamenlijke reis, want leren met plezier gebeurt vanuit intrinsieke motivatie. Net als bij het klimmen in onze indoorspeeltuin, begrijpen we dat leren soms gepaard gaat met vallen en opstaan, maar dit proces maakt ons altijd sterker.

Bij Plezier in Zorg geloven we in het bevorderen van maatschappelijke deelname. Ons gebouw is strategisch gelegen nabij het centraal station en het centrum van Hilversum. Hier kunnen de kinderen na schooltijd rustig ontspannen en hun middagplannen bespreken. We hebben verschillende ruimtes waar we kunnen spelen, knutselen en spelletjes kunnen doen. Bovendien bieden we de mogelijkheid om naar de winkelstraat te gaan voor bijvoorbeeld boodschappen, om nieuwe contacten te leggen en bestaande te onderhouden.

Bij Plezier in Zorg is naschoolse begeleiding meer dan alleen een programma; het is een reis van ontdekking en plezier waar we samen sterker uitkomen!

Ontdek hoe we samen kunnen leren met plezier en groeien!