Naschoolse begeleiding bij Plezier, hoe ziet dat er uit?

Wij beleven veel plezier en ontdekken nieuwe dingen.

Bij de locaties Plezier in Zorg – Hilversum en Locatie Soesterberg hebben wij ruimten waar overdag onderwijs wordt gegeven en daarnaast ruimte is voor de naschoolse begeleiding. Hier wordt zowel individueel als in kleine groepjes gespeeld, contact gemaakt met leeftijdsgenoten en er wordt gewerkt aan persoonlijke leerdoelen.
Deze persoonlijke leerdoelen worden samen met de begeleiders, ouders en de kinderen opgesteld.
Het op zoek gaan naar de passies, interesses en de ontelbare kwaliteiten van de kinderen willen we graag met elkaar doen. We willen niet werken aan vooropgestelde doelen maar deze reis met elkaar maken, want leren doe je met Plezier als het vanuit jezelf komt. Net zoals klimmen in de indoorspeeltuin zal dit gaan met vallen en opstaan, maar komen we er altijd sterker uit.

Wij van Plezier in Zorg willen graag bijdragen aan het participeren in de maatschappij. Ons gebouw staat dan ook vlakbij de winkelstraat en vlakbij indoorspeeltuin Plezier. Zo kunnen we na schooltijd eerst in alle rust bijkomen van de dag en afspraken maken over de middag.
Er zijn verschillende ruimtes waar we kunnen spelen, knutselen en spelletjes kunnen doen. Daarnaast kunnen we eventueel naar de winkelstraat om bijvoorbeeld een boodschap te doen of naar indoorspeeltuin Plezier om ‘nieuwe’ contacten aan te gaan of te onderhouden.


Neem contact met ons op! ?

  Je Voornaam*

  Je Achternaam*

  Je Email*

  Je Mobiele nummer*

  Je Woonplaats

  Voor welke locatie is je vraag?

  Je bericht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.