Wat houdt Dagbesteding bij Indoorspeeltuin Plezier in?

Hayler Tamboer heeft jaren gewerkt met jongeren die door verschillende redenen niet meer naar school konden. Als dagbesteding werd er onderwijs gegeven, maar al snel merkte hij een gat tot de arbeidsmarkt.

Wat als het leren niet meer lukt, of een diploma is behaald?
De mogelijkheden bleken zeer beperkt. Dit gat wilde Hayler Tamboer en Jeroen Verhoeven graag opvullen, het idee van Indoorspeeltuin Plezier was geboren. Een indoorspeeltuin biedt verschillende mogelijkheden om ervaring op te doen zowel op werkgebied als op sociaal gebied.
We hebben een restaurant waar er heerlijke broodjes en andere maaltijden bereid worden en we hebben de entree waar er wordt afgerekend en informatie wordt verstrekt.
Er zijn hier verschillende mogelijkheden voor de jongeren, u kunt denken aan;
Eten uitserveren, bestellingen opnemen, maaltijden klaarmaken, afwassen, werken volgens de HACCP regels, catering, mensen ontvangen en werken achter de kassa.
Ook zijn er nog andere werkzaamheden zoals bijvoorbeeld het bijhouden van social media of het schoonhouden van de indoor speeltuin.

Op deze manier ontwikkelen de jongeren een scala aan nieuwe vaardigheden, zoals contact maken met klanten, samenwerken en onderdeel zijn van een team, elkaar aanspreken en aanspreekbaar zijn, initiatief nemen, schoon werken, veilig werken, secuur werken, verantwoordelijkheid dragen en nemen, omgaan met een kassa, koken, werken met verschillende apparatuur (koffiezetapparaat, afwasmachine, keukenmachine enz.) en noem het maar op.

Er zijn verschillende begeleiders aanwezig die zowel individueel als in kleine groepjes de jongeren helpen. Het kan zijn dat er veel begeleiding nodig is, maar er is ook zeker plek voor jongeren die af en toe wat aansturing nodig hebben. De zorg wordt op maat geleverd. Het kan zijn dat er alleen vraag is naar werkervaring op doen, maar dit kan ook in combinatie met onderwijs wat Plezier op een locatie vlakbij biedt.

Neem contact met ons op ?

  Je Voornaam*

  Je Achternaam*

  Je Email*

  Je Mobiele nummer*

  Je Woonplaats

  Voor welke locatie is je vraag?

  Je bericht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.